EDUCACIÓ AMBIENTAL

TALLERS D’EDUCACIÓ AMBIENTAL PER ESCOLARS

Realitzem tallers i xerrades d’educació ambiental per escoles, instituts i casals d’estiu centrades en els valors naturals locals. Realitzem també sortides naturalistes guiades pensades pel públic general i comptem amb personal experimentat i els recursos necessaris com poden ser permisos de maneig de fauna i material divulgatiu audiovisual de suport.


TALLERS D’ANELLAMENT D’OCELLS

Realitzem tallers d’introducció a l’anellament científic d’aus adaptats a tot tipus de públic, però especialment per a escoles i casals d’estiu, perquè creiem que és una eina de seducció ambiental molt potent, que ens permet apropar animals de gran bellesa i impactar a les persones i en especial als nens, perquè el que no es coneix, no s’estima.


CONFECCIÓ DE MATERIAL DIVULGATIU DE NATURA

Hem realitzat diversos documents divulgatius per a entitats naturalistes, escoles i petites empreses, des de catàlegs de béns d’interès natural i cultural, fins a fitxes informatives d’ocells per acompanyar un producte de manualitats local. També comptem amb la formació informàtica per realitzar muntatges audiovisuals, tríptics educatius i presentacions PowerPoint.


T'INTERESSEN ELS NOSTRES SERVEIS?
TLF 972 40 21 11

O envieu-nos un missatge si ho preferiu

ENVIAR MISSATGE
ENVIAR MISSATGE