QUÈ FEM
PLANS LOCALS DE BIODIVERSITAT URBANA
Mitjançant la diagnosi de l’estat de la fauna i el verd urbà i d’un seguit d’eines com la cartografia en format SIG, les bases de dades i els projectes de ciència ciutadana, podem avaluar l’estat de la biodiversitat urbana i proposar actuacions de millora i activitats divulgatives. Així ajudem als ajuntaments a aconseguir una millora ambiental per tal d'equilibrar la coexistència entre natura i urbanisme, potenciant la biodiversitat autòctona, fomentant el control biològic de plagues i fent que els ecosistemes urbans siguin més sostenibles i resilients al canvi climàtic.
PROJECTES DE NATURALITZACIÓ D'ELEMENTS URBANS I FINQUES PRIVADES
Proposem una gran diversitat d’actuacions de naturalització, amb l’objectiu de recuperar estructures, elements i funcions naturals pròpies del clima Mediterrani, fomentar la flora i fauna autòctones, alhora que se’n fa una gestió més ecològica i sostenible. Aquestes actuacions a favor dels processos ecològics propis del nostre clima, ajuden a tenir uns ecosistemes més equilibrats i resilients (sòl, aigua, flora, fauna, gestió ambiental i control biològic de plagues).
CATÀLEGS MUNICIPALS D’ELEMENTS D'INTERÈS NATURAL
Elaborem catàlegs dels béns d’interès natural més rellevants del patrimoni natural d'un municipi, com ara la flora i fauna singulars, basses, fonts i arbres monumentals, entre altres. L'objectiu és identificar aquests elements, diagnosticar el seu estat de conservació, cartografiar-los i elaborar un mapa per conèixer, conservar i divulgar aquests valors naturals.
ESTUDIS DEFAUNA I FLORA
Diagnosi, seguiment i estudi de poblacions de fauna i flora autòctona o invasora.