CONEIX EL              NOSTRE EQUIP!

 

MIGUEL ÁNGEL FUENTES

Biòleg, Màster en Ciència i Tecnologia de l’Aigua, membre del Grup de Natura SE, especialitzat diagnosi i seguiment de fauna i flora, gestió de la biodiversitat, divulgació i educació ambiental. Expert en ornitologia. Ha treballat com a ornitòleg per a l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) des del 2005, en diversos projectes com el SYLVIASOCC, MIGRACIÓ, ATLES DELS OCELLS NIDIFICANTS DE CATALUNYA, PERNIS, PLANADORES entre d’altres. Ha treballat durant 5 anys com a biòleg i director tècnic del projecte Fliwer, dedicat a la gestió intel·ligent, ecològica i sostenible de jardins urbans, i ha impartit cursos de formació en biodiversitat funcional en el control biològic de plagues, així com d’eines d’estudi i gestió del medi natural, entre d’altres.

SERGIO LÓPEZ

Enginyer Agrícola i del Medi Rural, Màster en Desenvolupament Rural Sostenible. Especialitat en QGIS,  Sistema d’informació Geogràfica (SIG) de Codi Obert. També és pilot avançat de RPAS (drons). A més d’això, és dissenyador web UX/UI. És membre del grup de Natura Sterna. I alguns dels projectes més recents que ha realitzat són: el Pla del verd i la Biodiversitat de Palafrugell o el Catàleg de béns d’interès natural (CEIN) del municipi de Santa Cristina d’Aro, entre altres.

LAURA TORRENT

Biòloga i Màster en Gestió  i Conservació del medi natural. Especialitzada en l’estudi, la divulgació i la conservació dels ratpenats.

ÀNGEL TORRENT

Micòleg i farmacèutic, expert en micotoxicologia i cofundador de l’Associació Micològica Joaquim Codina (AMJC) de Girona.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol tema, omple el següent formulari. Ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

 

Contacta amb nosaltres trucant al telèfon 

972 40 21 11

Formulari de contacte

9 + 6 =

Email

montfred1@gmail.com

TELEFÒN

972 40 21 11

ADREÇA

C/ J. M. Gironella i Pous 1, esc. A, 6è.-4t. 17005 – GIRONA