CONEIX EL              NOSTRE EQUIP!

 

MIGUEL ÁNGEL FUENTES

Biòleg, Màster en Ciència i Tecnologia de l’Aigua, membre del Grup de Natura Sterna, especialitzat diagnosi i seguiment de fauna i flora, gestió de la biodiversitat, divulgació i educació ambiental. Expert en ornitologia. Ha treballat com a ornitòleg per a l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) des del 2005, en diversos projectes com el SYLVIASOCC, MIGRACIÓ, ATLES DELS OCELLS NIDIFICANTS DE CATALUNYA, PERNIS, PLANADORES entre d’altres. Ha treballat durant 5 anys com a biòleg i director tècnic del projecte Fliwer, dedicat a la gestió intel·ligent, ecològica i sostenible de jardins urbans, i ha impartit cursos de formació en biodiversitat funcional en el control biològic de plagues, així com d’eines d’estudi i gestió del medi natural, entre d’altres.

SERGIO LÓPEZ

Enginyer Agroambiental i del Paisatge, Màster en Desenvolupament Rural Sostenible. Especialitat en QGIS, Sistema d’informació Geogràfica (SIG) de Codi Obert. Dissenyador web UX/UI. És membre del Grup de Natura Sterna. I alguns dels projectes més recents que ha realitzat són: el Pla del verd i la Biodiversitat de Palafrugell o el Catàleg de béns d’interès natural (CEIN) del municipi de Santa Cristina d’Aro. També ha realitzat una diagnosi de la comunitat de quiròpters urbans del municipi de St. Feliu de Guíxols, Palafrugell i Verges. Seguiment de les caixes refugi per quiròpters del Parc de la Devesa. Estudi de les poblacions de quiròpters del Riu Llobregat mitjançant anàlisis acústic. Voluntari en projectes com el QuiroRius, de ratpenats.org . Pilot professional de drons (RPAS).

LAURA TORRENT

Biòloga i Màster en Gestió i Conservació del medi natural. Especialitzada en l’estudi, la divulgació i la conservació dels ratpenats amb 8 anys d’experiència en projectes d’àmbit català i internacional. Ha participat en els projectes europeus LIFE “Pinassa” i LIFE “Alnus” fent una diagnosi de la comunitat de quiròpters i una millora de l’hàbitat instal·lant caixes refugi, amb el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya de Solsona. A Natura Montfred, ha realitzat diagnosis de les comunitat de quiròpters urbans del municipi de St. Feliu de Guíxols, Palafrugell i Verges. Seguiment de les caixes refugi per quiròpters del Parc de la Devesa. Estudi de les poblacions de quiròpters del Riu Llobregat mitjançant anàlisis acústic. També és membre del grup de Natura Sterna, i està realitzant un llistat de la comunitat de ratpenats de la Vall del Riudaura.

Actualment està fent un doctorat sobre els ratpenats de Guinea Equatorial, a l’Àfrica central, en col·laboració amb el Museu de Ciències Naturals de Granollers, el CIBIO de Porto i la Estación Biológica de Doñana (CSIC) de Sevilla.

EMMA GUINART

Ambientòloga, especialitzada en gestió i conservació de la biodiversitat. Ha treballat durant anys al departament competent en matèria de medi ambient a la Generalitat de Catalunya, on ha desenvolupat diversos projectes de conservació, planificació i gestió en l’àmbit de Catalunya: ha realitzat seguiments de biodiversitat d’aus marines, amfibis i rèptils, ha coordinat un projecte LIFE-Natura, ha participat en la redacció de diversos plans de protecció i gestió d’espais naturals protegits així com en projectes executius de gestió i conservació (recuperació de sistemes dunars, pla de gestió de l’Estany de Sils, redacció de plans de recuperació, etc.). I ha participat en nous models de governança basats en la codecisió, concretament a la Taula de Cogestió de l’espai de Xarxa Natura 2000 ‘Litoral Baix Empordà’.

ÀNGEL TORRENT

Micòleg i farmacèutic, expert en micotoxicologia i cofundador de l’Associació Micològica Joaquim Codina (AMJC) de Girona.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres per qualsevol tema, omple el següent formulari. Ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

 

Contacta amb nosaltres trucant al telèfon 

972 40 21 11

Formulari de contacte

10 + 15 =

Email

montfred1@gmail.com

TELEFÒN

972 40 21 11

ADREÇA

C/ J. M. Gironella i Pous 1, esc. A, 6è.-4t. 17005 – GIRONA